New Profesional Consult 930 x 122

universitatea pitesti

STUDENȚII STRĂINI, SHOW MAXIM ÎN PITEȘTI. DANSUL CARE A ELECTRIZAT SALA

Studenţii străini, show maxim în Pitești. Dansul care a electrizat sala.

Citiți și: Ce au putut să facă elevii de la Colegiul „Brătianu” din Pitești

Astăzi, 10 mai 2018, Universitatea din Piteşti a sărbătorit Ziua Studenţilor Internaţionali. Evenimentul, aflat la a VI-a ediţie, s-a desfăşurat la Teatrul ,,Alexandru Davila”.

Studenții de peste hotare care învață la universitatea piteșteană au prezentat un program artistic extraordinar. S-a dansat nu doar pe scenă, ci și în sală, spectatorii (studenți și profesori) participând trup și suflet la reușita evenimentului. Atmosfera a fost una electrizantă, publicul aplaudând în picioare și dansând.

Citiți și: Pitești. Concert caritabil pentru Erika Duminică

De asemenea, studenții străini de la UPIT au demonstrat că sunt talentaţi şi la sport, prezentând un număr demonstrativ de box.

La UPIT învață în acest an universitar în jur de 300 de studenţi străini, veniţi din diverse țări din Europa, Asia şi Africa.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90