Jupiter 930 x 122

bascov

(VIDEO STUPEFIANT!) LUPTE DE STRADĂ ÎN BASCOV

UPDATE 4: În urma perchezițiilor din această dimineață (miercuri, 27 septembrie, amănunte AICI), au fost identificate încă 2 persoane implicate în conflictul ce a avut loc ieri în comuna argeșeană Bascov. În total, 21 de persoane au fost reținute. 

Citiți și: SPARGERE LA UN MAGAZIN DIN ARGEȘ

UPDATE 3: În total, 23 de persoane au fost audiate astăzi. Poliția Argeș informează că 19 dintre acestea (2 femei și 17 bărbați) au fost reținute pentru 24 de ore. Sunt acuzate de tulburarea ordinii și liniștii publice și încăierare. Cei 19 vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de luare a unor măsuri preventive.

Ancheta este desfășurată de Biroul Investigații Criminale Pitești. 

Citiți și: ARGEȘ: ȘOFER BINE AFUMAT, TRAS PE DREAPTA

UPDATE 2: La această oră (15:20), 17 persoane implicate în scandal se află la audieri la Poliție.

UPDATE 1: Scandal în Bascov. Poliția Argeș a venit în urmă cu puțin timp cu următoarele precizări oficiale: ”În ceea ce privește starea conflictuală din Bascov, momentan au fost conduse la sediul Secției de Poliție Rurală Bascov 10 persoane, iar alte 4 sunt la Spitalul Județean de Urgență din Pitești. Starea lor nu este gravă.

Atenție, imagini cu limbaj licențios, filmate de un martor ocular: 

Inițial, au fost sesizați polițiștii Secției de Poliție Rurală Bascov, care au solicitat sprijinul și celorlalte echipaje de poliție din zonă și Serviciului pentru Acțiuni Speciale (”mascații”). Ulterior, au fost solicitați și jandarmii. Starea conflictuală este aplanată și se fac cercetări.”

În conflict ar fi fost implicate două familii de etnie romă (una din satul Schiau al comunei argeșene Bascov, iar cealaltă, din Pitești). Membri ai celor două familii s-ar fi bătut cu bâte și topoare și s-ar fi folosit și arme de foc. 

Un conflict a izbucnit în plină stradă între mai multe persoane de etnie romă în centrul comunei argeșene Bascov. Potrivit primelor informații, încă neconfirmate oficial, în conflict ar fi fost implicate două clanuri de cetățeni de etnie romă.

Geamurile de la câteva autoturisme din zona în care a avut loc bătaia au fost sparte.

La fața locului au ajuns patru echipaje de la Poliția Municipiului Pitești și trei autospeciale cu „mascații” de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale (SAS). Vom reveni cu amănunte. (Sursă foto: Facebook Info Trafic Pitești, Video: Facebook și Jandarmeria Argeș)

New Profesional Consult-555×222
Nisan 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro sună la 0733 797 066 sau trimite un email la redactie@epitesti.ro

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0733 797 066