New Profesional Consult 930 x 122

furt din masina

VIDEO: SURPRINS ÎN TIMP CE FURA 40.000 DE LEI DINTR-O MAȘINĂ

Poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Piteşti au finalizat luni cercetările într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârşitii infracţiunii de furt.

Citiți și: S-a dat spargerea în Pitești! Panică la un bloc din oraș

Este vorba de un individ care a sustras 40.000 de lei dintr-o mașină parcată în Pitești.

„Din cercetări s-a stabilit că, în ziua de 3 februarie a.c., după ce persoana vătămată a coborât din autoturism și s-a îndepărtat de acesta, un bărbat de 49 de ani, din București, ar fi întredeschis o portieră, pentru ca mașina să nu mai poată fi asigurată, și profitând de faptul că autoturismul a rămas neasigurat, ar fi sustras suma de aproximativ 40.000 de lei din interiorul acestuia”, precizează IPJ Argeș.

Citiți și: A alertat Poliția crezând ca are un hoț în casă. Ce a urmat întrece orice imaginație

Dosarul cauzei a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de trimitere în judecată.

„Reamintim că în ziua de 22 mai a.c., după administrarea probatoriului, bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, ulterior fiind dispusă cercetarea sub măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile”, precizează IPJ Argeș.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90