930 x122 grota rece

accident

(VIDEO) TAMPONARE ÎN MĂRĂCINENI

(UPDATE ORA 14): Anunțat inițial ca accident, evenimentul rutier a fost încadrat, de fapt, de polițiștii rutieri la „tamponări”. Tamponarea s-a produs din cauza unuia dintre șoferi, în vârstă de 37 de ani, care nu ar fi acordat prioritate la punerea în mișcare de pe loc, precizează Biroul de presă al Poliției Județene. 

Citiți și: Țeapă pentru o firmă de asigurări: Au înscenat un accident rutier și au cerut bani

Tamponare în Mărăcineni. Evenimentul rutier a avut loc în urmă cu puține minute pe DN 73, pe sensul de mers către Mioveni.

Au fost implicate un trailer și o dubă, ne informează Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș. Nu sunt persoane rănite, conform sursei citate.

Citiți și: Accident pe cel mai periculos drum: Un autotren „dezmembrat”!

Intervin un echipaj de pompieri cu o autospecială pentru asigurarea măsurilor specifice de prevenire și stingere a incendiilor și un echipaj de la Serviciul de Ambulanță Județean. 

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90