930×122 CAPRA 5

ionica

TANCURI ABANDONATE ÎN PITEȘTI

Tancuri abandonate în Pitești. Cele două tancuri dezafectate aduse în Pitești de la o unitate militară din Târgoviște pe vremea când primar era Tudor Pendiuc zac abandonate. De ani și ani de zile, tancurile ruginesc în incinta bazei de agrement din cartierul Tudor Vladimirescu.

Citiți și: Anunțul a fost făcut! Tancurile au plecat spre România!

Actuala conducere a Primăriei nu a luat nicio măsură în ceea ce privește soarta tancurilor, renunțând probabil la ideea năstrușnică a lui Pendiuc de a fi amplasate ca monumente pe domeniul public al municipiului.

Amintim că tancurile au fost donate municipalității piteștene de o unitate militară din Târgoviște, după ce Ministerul Apărării Naționale și-a dat acordul în acest sens.

Citiți și: Pitești: Pendiuc și autobuzele cumpărate ilegal. Prejudiciul, peste 6 milioane €

Tudor Pendiuc a vrut ca tancurile să fie amplasate în parcul din cartierul Prundu, la intrarea în Pitești dinspre autostrada A1, și, respectiv, în zona Războieni-Craiovei sau în parcul Trivale. La timpul respectiv, Pendiuc a motivat că expunerea publică a celor două tancuri ar fi marcat tradiția militară a Piteștiului în arma “tancuri”.

Din fericire, Tudor Pendiuc nu și-a văzut “visul” cu ochii (un coșmar pentru piteșteni), iar cel care i-a succedat în funcția de primar, Cornel Ionică, nu suflă o vorbă despre soarta tancurilor.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3