EcoMoto 930×122

poliția locală pitești

Video: Taximetriştii din Piteşti, în vizorul poliţiştilor locali. Sunt verificate TOATE documentele

Video: Taximetriştii din Piteşti, în vizorul poliţiştilor locali. Sunt verificate toate documentele.

Citiți și: Pitești: Au aruncat gunoaie ,,pe banii lor”. Sancționați de polițiști

Astăzi, în jurul orei 10, Poliţia Locală Piteşti a demarat o acţiune de verificare a maşinilor de taxi, precum şi a altor vehicule de pe domeniul public.

 

Citiți și: Emoții puternice azi în trafic! Au fost trase pe dreapta

 

Verificările au loc în zona centrală a municipiului, dar şi în proximitate, lângă Piaţa Ceair.

 

 

„Se fac verificări la taxi privind documentele (autorizaţie, casa de marcat să fie pornită, să aibă certificatul de agreere, asigurarea de bagaje, stare corespunzătoare a autoturismului ş.a.m.d.)”, a transmis Bogdan Aristănţoiu (foto), purtător de cuvânt în cadrul Poliţiei Locale Piteşti.

 

 

Pentru nereguli, în cazul taximetriştilor, amenzile sunt cuprinse între 500 şi 1.000 de lei.

Tot în cadrul acestei acţiuni, sunt vizate şi maşinile parcate neregulamentar sau care încurcă traficul rutier.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Un comentariu

  • Marius spune:

    Buna ziua! Dacă Politia Locala face asta fără a fi insotiti de către Politia Rutiera, PV-urile sunt nule de drept. Acestea sunt abuzuri. Art. 58 din Lg 38/2003 și 37 alin 1.
    La școală tot! Nu va mai place sa va ocupați de parcări neregulamentare , nu va place sa faceți ceva cu taximetriștii ce incurca și blochează zi de zi parcarea in fata la KFC, deși exista o HCL in acest sens. Va visați mult mai mult decât sunteți Politia Locala. Sunt umflați de somn pititi pe la Stadion, in parcare la Lidl Prundu.etc.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90