politia

(VIDEO) UPDATE: A INTRAT CU MAȘINA ÎN ZIDUL UNUI BLOC

(UPDATE): Șoferul nu era băut. În schimb, a fost amendat de polițiști cu 870 de lei pentru „neadaptarea vitezei”. 

Citiți și: Angajări din noi surse la Poliţie. S-a aprobat Ordonanţa de Statut

Pitești: A intrat cu mașina în zidul unui bloc. Un eveniment rutier s-a produs în urmă cu puțin timp în Pitești, în intersecția străzilor Maternității și General Constantin Cristescu.

Șoferul unui autoturism Audi a pierdut controlul asupra direcției de mers (polițiștii rutieri vor stabili din ce cauză), iar mașina a intrat în zidul unui bloc de locuințe. Coliziunea a fost atât de puternică încât în zona impactului peretele exterior al apartamentului de la parterul blocului a fost efectiv spart, cărămizile prăbușindu-se în interiorul locuinței. Geamurile de la fereastră s-au făcut țăndări.

Citiți și: Video: Unui bărbat i s-a făcut rău subit în centrul Piteştiului

Bărbatul care conducea autoturismul are 28 de ani și este din Pitești, ne informează Biroul de presă al Poliției Argeș.

O conductă de gaze s-ar fi fisurat. Pompierii au asigurat perimetrul, la locul incidentului ajungând și echipaje specializate de la distribuitorul de gaze.

La fața locului au fost trimise un echipaj de pompieri cu o autospecială de intervenție și un echipaj cu ambulanță SMURD de prim ajutor calificat. Nu sunt persoane rănite, nici din apartament, nici din autoturism.

„Evenimentul urmează să fie protocolat ca tamponare de către polițiștii Biroului Rutier Pitești”, potrivit Biroului de presă al Poliției Județene.

[555x222px]Destinatia_Ideala_Toamna_ePitesti

Comentarii


Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441