Donaris 930 x 122

politia

(VIDEO) UPDATE: A INTRAT CU MAȘINA ÎN ZIDUL UNUI BLOC

(UPDATE): Șoferul nu era băut. În schimb, a fost amendat de polițiști cu 870 de lei pentru „neadaptarea vitezei”. 

Citiți și: Flagrant delict! Tânăr de 25 de ani, fapte greu de imaginat

Pitești: A intrat cu mașina în zidul unui bloc. Un eveniment rutier s-a produs în urmă cu puțin timp în Pitești, în intersecția străzilor Maternității și General Constantin Cristescu.

Șoferul unui autoturism Audi a pierdut controlul asupra direcției de mers (polițiștii rutieri vor stabili din ce cauză), iar mașina a intrat în zidul unui bloc de locuințe. Coliziunea a fost atât de puternică încât în zona impactului peretele exterior al apartamentului de la parterul blocului a fost efectiv spart, cărămizile prăbușindu-se în interiorul locuinței. Geamurile de la fereastră s-au făcut țăndări.

Citiți și: Doi puștani au dat-o în bară! Sancțiuni pe măsura faptelor

Bărbatul care conducea autoturismul are 28 de ani și este din Pitești, ne informează Biroul de presă al Poliției Argeș.

O conductă de gaze s-ar fi fisurat. Pompierii au asigurat perimetrul, la locul incidentului ajungând și echipaje specializate de la distribuitorul de gaze.

La fața locului au fost trimise un echipaj de pompieri cu o autospecială de intervenție și un echipaj cu ambulanță SMURD de prim ajutor calificat. Nu sunt persoane rănite, nici din apartament, nici din autoturism.

„Evenimentul urmează să fie protocolat ca tamponare de către polițiștii Biroului Rutier Pitești”, potrivit Biroului de presă al Poliției Județene.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90