930X122 MAIA

accident

UPDATE: ACCIDENT AVIATIC ÎN ARGEȘ

UPDATE: Pilotul este transportat cu ambulanța SMURD la Spitalul Județean de Urgență din Pitești.

Citiți și: Exclusiv/Argeș. O mașină a căzut într-un râu!

Avionul a aterizat forțat într-un lan de porumb, de la o înălțime de circa 100 de metri. Cauza probabilă a accidentului încă nu este cunoscută. 

Acum: Accident aviatic în Argeș. Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș informează că în accident a fost implicat un avion ușor, de mici dimensiuni, de agrement, accidentul producându-se în zona aerodromului din orașul Topoloveni, de pe strada Nucilor.

Citiți și: Accident deosebit de grav! Tânăr de 19 ani, încarcerat

Potrivit primelor informații, pilotul, care se afla singur la bord, în vârstă de 23 de ani, a supraviețuit, este conștient, dar are mai multe traumatisme la nivelul feţei şi plăgi la picioare, precizează sursa citată. Chiar el ar fi alertat telefonic autoritățile, apelând numărul unic de urgență 112.

La fața locului intervin un echipaj cu ambulanță SMURD de prim ajutor și un altul de pompieri cu o autospecială, acesta din urmă asigurând preventiv perimetrul împotriva producerii unui eventual incendiu. Vom reveni cu amănunte. (Sursă foto: ISU Argeș) 

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3