930×122 CAPRA 5

accident

UPDATE: ACCIDENT CU VICTIME ÎN MĂRĂCINENI

UPDATE (ORA 10:20): Potrivit Biroului de presă al Poliției Argeș, ”în zona trecerii de pietoni, o femeie de 77 de ani, din Mărăcineni, a fost acroșată de un autoturism Skoda, condus de o femeie de 33 de ani, tot din comuna Mărăcineni”. Ulterior, autoturismul a intrat într-un cap de pod, fiind rănit fiul șoferiței, un copil în vârstă de 4 ani, pasager pe bancheta din spate a mașinii.

Citiți și: Accident cu un TIR și 2 mașini! O persoană este rănită

Victima de 77 de ani a fost rănită grav, dar stabilizată de echipajul medical și transportată la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean din Pitești. Conform sursei citate, copilul a fost transportat la Spitalul de Pediatrie. Șoferița a suferit un atac de panică.

Polițiștii rutieri au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Citiți și: Exclusiv. Șoferul mort într-un BMW de lux pe A1 lucra la LIDL. Cine era acesta

UPDATE (ORA 9:30): Cele două victime au fost transportate la spital.

Acum: Accident cu victime în Mărăcineni. Un accident de circulație s-a produs în urmă cu doar câteva minute pe DN 73 Pitești – Câmpulung, pe raza comunei argeșene Mărăcineni, pe sensul de mers către Pitești, în zona benzinăriei Lukoil.

Un autoturism a lovit un pieton, care se află acum în stare de inconștiență, iar un copil din autoturism a suferit o fractură de mandibulă, informează Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș.

La fața locului intervine un echipaj cu ambulanță SMURD de terapie intensivă mobilă. Vom reveni cu amănunte. (Sursă foto: ISU Argeş) 

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3