Donaris 930 x 122

accident

(VIDEO) UPDATE: ACCIDENT RUTIER, MAȘINĂ ÎN FLĂCĂRI. A ARS CA O TORȚĂ

UPDATE: Accident rutier, mașină în flăcări. A ars ca o torță. Evenimentul rutier produs aseară a fost încadrat la tamponare, precizează Poliția Argeș.

Citiți și: Argeș. Accident deosebit de grav, lângă Kaufland!

Conform sursei citate, șoferul (un bărbat de 36 de ani, din orașul Ștefănești) a pierdut controlul asupra volanului și a ajuns cu mașina, o Toyota Land Cruiser, într-un șanț. Se afla sub influența băuturilor alcoolice: 1,19 mg/l alcool pur în aerul expirat. I-a căzut țigara aprinsă și au luat foc câteva hârtii din mașină. A încercat să stingă flăcările, însă le-a amplificat. 

Autoturismul a ars în totalitate. Poliția a deschis dosar penal pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice și distrugere.

Citiți și: Incredibil: La 91 de ani a provocat haos, lovind mai multe mașini în Pitești

Un incendiu a făcut scrum un autoturism implicat aseară, în jurul orei 22:30, într-un accident de circulație.

Accidentul a avut loc pe raza satului Buzoești al comunei argeșene cu același nume. Din fericire, șoferul a ieșit la timp din mașină.

Incendiul a fost stins de un echipaj de pompieri, care a intervenit la fața locului cu o autospecială cu apă și spumă. Vom reveni cu amănunte. (Sursă foto și video: ISU Argeș) 

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3