930 x122 grota rece

accident

(VIDEO) UPDATE: DANIEL CHIȚOIU, PUS OFICIAL SUB ÎNVINUIRE

(UPDATE ORA 10:30): În jur de 15 minute a stat Daniel Chițoiu la Parchet, acesta prevalându-se de dreptul de a nu da declarații procurorilor. 

Citiți și: Accident cu un TIR și 2 mașini! O persoană este rănită

La ieșire, Chițoiu a afirmat că nu vorbea la telefon în momentul accidentului. Pe de altă parte, nici nu a confirmat, nici nu a infirmat că el a intrat pe contrasens, preferând să nu răspundă la întrebarea care i-a fost adresată în acest sens de reporteri. 

Întrebat cum se explică faptul că era pe propriile sale picioare imediat după accident, iar apoi a fost transportat la spital pe targă, Daniel Chițoiu a spus: „Mi-am revenit în momentul acela”.

Citiți și: Exclusiv. Șoferul mort într-un BMW de lux pe A1 lucra la LIDL. Cine era acesta

Daniel Chițoiu a fost pus sub învinuire în acest dosar pentru ucidere din culpă. 

Daniel Chițoiu, audiat acum în dosarul accidentului mortal. Secretarul general ALDE și fost ministru a ajuns în această dimineață la Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş, fiind citat de procurori. Este însoțit de un avocat.

Va fi pentru prima dată audiat după accidentul mortal care s-a produs pe 26 decembrie 2019 pe DN 7 în Zamfirești-Argeș (AICI, amănunte).

Pe 6 ianuarie 2020, Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş anunța pentru “perioada imediat următoare (…) citarea părţilor sau, după caz, a moştenitorilor acestora pentru audiere, în vederea administrării cu celeritate a mijloacelor de probă” (AICI, subiectul pe larg).

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90