Donaris 930 x 122

accident

(VIDEO) UPDATE: DANIEL CHIȚOIU, PUS OFICIAL SUB ÎNVINUIRE

(UPDATE ORA 10:30): În jur de 15 minute a stat Daniel Chițoiu la Parchet, acesta prevalându-se de dreptul de a nu da declarații procurorilor. 

Citiți și: Video – Argeș: Impact între două autoturisme. Două persoane rănite

La ieșire, Chițoiu a afirmat că nu vorbea la telefon în momentul accidentului. Pe de altă parte, nici nu a confirmat, nici nu a infirmat că el a intrat pe contrasens, preferând să nu răspundă la întrebarea care i-a fost adresată în acest sens de reporteri. 

Întrebat cum se explică faptul că era pe propriile sale picioare imediat după accident, iar apoi a fost transportat la spital pe targă, Daniel Chițoiu a spus: „Mi-am revenit în momentul acela”.

Citiți și: Update: Și-a făcut mașina praf și a fugit. Șoferul nu avea permis

Daniel Chițoiu a fost pus sub învinuire în acest dosar pentru ucidere din culpă. 

Daniel Chițoiu, audiat acum în dosarul accidentului mortal. Secretarul general ALDE și fost ministru a ajuns în această dimineață la Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş, fiind citat de procurori. Este însoțit de un avocat.

Va fi pentru prima dată audiat după accidentul mortal care s-a produs pe 26 decembrie 2019 pe DN 7 în Zamfirești-Argeș (AICI, amănunte).

Pe 6 ianuarie 2020, Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş anunța pentru “perioada imediat următoare (…) citarea părţilor sau, după caz, a moştenitorilor acestora pentru audiere, în vederea administrării cu celeritate a mijloacelor de probă” (AICI, subiectul pe larg).

211029-Bannere_web_voucher_200lei_650x200px

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441