New Profesional Consult 930 x 122

accident

VIDEO/UPDATE: FETIŢĂ LOVITĂ DE TIR ÎN PITEŞTI

UPDATE 20.50: „A fost vorba de o fetiță de 5 ani, care era pe bicicletă, aceasta a fost acroșată ușor, însă suficient cât sa îi provoace politraumatisme. A fost găsită conștientă și în stare de șoc. A fost asistată medical de către echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă și transportată ulterior la spital”, a transmis ISU Argeș.

Citiți și: Accident cu 2 mașini lângă Pitești. Sunt persoane rănite

UPDATE: Echipajul SMURD a ajuns la locul accidentului şi a preluat copilul lovit de TIR. „Victima este o fetiță, din fericire, la prima evaluare medicală pare rănită ușor, dar este agitată, ar fi ieșit de pe un drum lăturalnic pe bicicletă”, precizează IPJ Argeş.

 

Citiți și: Exclusiv/ Argeș. Accident deosebit de grav, acum! Intervenție de URGENȚĂ!

 

Un copilaș în vârstă de 6 – 7 ani a fost lovit de o mașină în zona „Slava” din Pitești. Din primele informaţii, este inconștient.

„Accident rutier în zona Slava Pitești, victima este un copil de aproximativ 5-8 ANI, lovit de un TIR. Posibil ca victima să fie inconștientă”, anunță ISU Argeș.

Intervine un echipaj SMURD de terapie intensivă mobilă.

(Sursa Video: Facebook – Info Trafic Pitesti)

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3