NOR CURIER 930X122

batrana

(VIDEO) UPDATE: FILMAT ÎN TIMP CE TÂLHĂREȘTE O BIATĂ BĂTRÂNĂ

UPDATE: Cei doi minori au fost identificați și prinși. Au 15 și, respectiv, 16 ani. Ambii se află acum în custodia Poliției. 

Citiți și: Argeș. Pădurari prinși în flagrant în timp ce tăiau și furau arbori

Filmat în timp ce tâlhărește o biată bătrână. Poliția din municipiul Brașov caută un minor care a tâlhărit în plină zi și în plină stradă o bătrână.

Autoritățile au fost sesizate asupra incidentului după ce un locatar din zonă a dat publicității imaginile.

Citiți și: Zi neagră pentru șoferi. Aproape 40 de filtre ale Poliției

Imaginile au fost surprinse de camera video pe care locatarul și-a montat-o pentru supravegherea autoturismului său personal din parcarea blocului în care locuiește.

În imagini se vede cum tânărul îi smulge din mâini bătrânei (care merge cu dificultate) o plasă. Autorul era așteptat de un alt băiat.

https://www.youtube.com/watch?v=py7NCv38DlY&feature=youtu.be

„Duminică, în jurul orei 14, Poliţia a fost sesizată cu privire la cele surprinse de camera de supraveghere. Se desfăşoară cercetări şi activităţi investigative, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie. Fapta a fost comisă pe strada Griviţei. Nu a fost sesizată de partea vătămată.”, precizează pentru Mediafax Ionuţ Marin, purtătorul de cuvânt al Poliției Braşov. (Sursă video: Ciprian Lupu) 

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3