EcoMoto 930×122

accident

UPDATE: IMPACT VIOLENT ÎN INTERSECȚIE. MAȘINĂ DE POLIȚIE RĂSTURNATĂ

UPDATE: Impact violent în intersecție. Mașină de Poliție răsturnată.

Citiți și: Incredibil: La 91 de ani a provocat haos, lovind mai multe mașini în Pitești

”Din primele informații, un echipaj al Secției de Poliție Rurală Albota se deplasa pe strada Calea Craiovei din direcția Bradu către centrul municipiului Pitești, având semnalele luminoase și acustice în funcțiune. A pătruns în intersecția cu bulevardul Republicii pentru a efectua viraj la stânga.

Un autoturism care circula din sensul opus pe banda a doua a oprit pentru a permite trecerea echipajului, însă autoturismul care circula pe prima bandă a intrat în coliziune cu echipajul.

Citiți și: Imagini video incredibile! Ce a făcut când a trecut pe lângă mașina de Poliție

În urma impactului, echipajul de Poliție s-a răsturnat. Șoferul echipajului de Poliție este rănit ușor, fiind în afara oricărui pericol. Șoferii nu se aflau sub influența băuturilor alcoolice”, informează Biroul de Presă al Poliției Argeș. Nu a fost nevoie de intervenția echipajului de la Descarcerare. A fost deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Șoferul autoturismului (Skoda) care a intrat în coliziune cu mașina Poliției nu a fost rănit.

Un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme, dintre care o autospecială a Postului de Poliție Albota, s-a produs în urmă cu puțin timp în intersecția de la fostul sediu CEZ (Electrica) din Pitești. În autospecială se aflau doi polițiști.

Unul dintre ei, șoferul, a fost rănit și preluat de o ambulanță a Serviciului Județean de specialitate. Va fi transportat la Spitalul Județean de Urgență. Celălalt polițist nu are nevoie de îngrijiri medicale.

La fața locului au fost trimise și un echipaj de la Descarcerare si un altul cu ambulanță SMURD. Vom reveni cu amănunte.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90