NOR CURIER 930X122

accident

VIDEO/UPDATE – MAȘINI SERIOS „ȘIFONATE” PE SMEUREI, PERSOANE RĂNITE

UPDATE ORA 11 – „Din verificările preliminarii efectuate de polițiștii Biroului Rutier Pitești s-a stabilit că un bărbat de 32 de ani din Moșoaia, care conducea un autoturism pe sensul dinspre cartierul Trivale către Centru, pe fondul neadaptării vitezei în curbă, ar fi pătruns pe sensul opus. Mașina a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus regulamentar de un bărbat de 33 de ani din Pitești.

Citiți și: Informații esențiale pentru toți șoferii!

Pasagera de pe scaunul dreapta față din primul autoturism, de 35 de ani, din Bogați, și șoferul celui de-al doilea autoturism au fost răniți ușor”, ne informează Biroul de presă al Poliției Argeș. 

ȘTIREA INIȚIALĂ ORA 8:20

Citiți și: Argeș: Șofer de 72 de ani, beat criță la volan, s-a izbit violent de gard

În această dimineață, în jurul orei 7, un accident rutier ușor s-a produs pe strada Smeurei din Pitești, în zona sediului Jandarmeriei Argeș.

În accident au fost implicate două autoturisme.

La fața locului au intervenit un echipaj SMURD de terapie intensivă mobilă și un altul de la Serviciul de Ambulanță Județean.

Știre în curs de actualizare. 

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3