930×122 CAPRA 5

sunrise beach resort

(VIDEO) WEEKEND INCENDIAR ÎN BUDEASA

Weekend incendiar în Budeasa. La doar câțiva kilometri distanță de Piteşti, poți evada în acest weekend din oraşul aglomerat pentru a te relaxa pe plaja Sunrise Beach Resort din Budeasa.

Citiți și: (VIDEO) EVENIMENTE DE LUX LÂNGĂ PITEȘTI

Argumente? Enumerăm doar câteva: te poți bucura de cea mai mare piscină din Argeș, preparate culinare delicioase, cocktail-uri aromate, aventuri cu skijet-ul pe lacul Budeasa şi un peisaj deosebit.

Sunrise Beach Resort îți poate aduce mai aproape decât crezi marea și cea mai incendiară atmosferă de vară.

Citiți și: PETRECERI DE POMINĂ LÂNGĂ PITEȘTI

Platforma pe care este construită piscina dispune de 400 de locuri, baldachine, bucătărie proprie, un bar, piscină pentru copii, un club, duşuri, grupuri sanitare și un ponton pe malul apei.

Piscina Sunrise are 25 de metri lungime și 17 metri lățime, conține 530 de mc de apă și are mai multe platforme, plecând de la adâncimi de 0,7 metri și până la 2 metri, inclusiv zonă pentru copii.

Mai precizăm că piscina este dotată cu cea mai nouă stație de tratare a apei, automatizată complet, apa fiind schimbată și filtrată la fiecare 2 ore. Este singura piscină din Argeș care se reglează și care face analiza apei live, în orice moment, menținând în permanență o temperatură de 30-32 de grade Celsius.

Este un spaţiu special amenajat pentru relaxare, înot și petreceri cu spumă pe timp de zi. Seara, Dj-ul şi show-ul barmanilor completează experienţa unei petreceri adevărate. De asemenea, este un cadru foarte potrivit pentru o lansare de produs sau pentru organizarea unui eveniment deosebit.

Pentru mai multe detalii aveți la dispoziție pagina de Facebook Sunrise-Events sau numărul de telefon 0744.374.050. 

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90