Donaris 930 x 122

profesional new consult

CURS DE COAFOR/HAIR STYLE. O NOUĂ SESIUNE

Curs de Coafor/Hair Style. O nouă sesiune. În luna ianuarie 2017 va avea deschiderea în Piteşti o nouă sesiune a cursului de Coafor/Hair Style: http://profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-coafor.

Citiți și: Pitești: Curs acreditat de Frizer/Barber! Cel mai bun preț de pe piață

Cursul este susţinut de formatori cu experienţă în domeniu și are o componentă practică semnificativă: participanţii la curs vor putea exersa în salonul propriu al firmei, dotat cu toate ustensilele şi echipamentele necesare deprinderii acestei profesii. Cursul de Coafor vă oferă posibilitatea cunoaşterii unei profesii foarte solicitată pe piaţa muncii, fiind acreditat ANC şi recunoscut de ministerele Muncii şi Educaţiei. Cursul de Coafor http://profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-coafor durează aproximativ 3 luni. Costul este de 690 de lei, cu plata în 3 rate.

Alături de specialiştii acestei firme, veți avea astfel ocazia să vă formaţi într-un domeniu foarte căutat pe piaţa muncii, beneficiind de săli de curs moderne, de formatori cu experienţă, de suport de curs elaborat şi ustensile profesionale. Util şi necesar atât celor care doresc să activeze în acest domeniu, în saloane de specialitate sau în centre beauty, cât şi celor care doresc să îşi facă acasă propriile aranjamente ale părului, tunsori şi vopsit fără a mai apela la specialişti, cursul de coafor http://profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-coafor poate fi parcurs atât de fete, cât şi de băieţi, pasionaţi ai domeniului.

Citiți și: Start curs pensat profesional – stilizare sprâncene, în Pitești

Mai multe detalii despre curs puteţi obţine de la centrul de formare profesională Profesional New Consult – Piteşti, la numerele de telefon 0784.333.777, 0725.420.330 sau 0784.045.025, la e-mail office@profesionalnewconsult.ro sau de pe website-ul www.profesionalnewconsult.ro. Adresa pentru înscrieri: Piteşti, strada Victoriei, nr. 36, etaj 3 (lângă Guiness Pub).

Alte cursuri de înfrumuseţare organizate de Profesional New Consult în perioada următoare:

Curs Frizer: http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-frizer

Curs Stilist Unghii: http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/stilist-unghii

Curs Machiaj/MakeUp: http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-machiaj

Curs Tehnician Maseur: http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-masaj

Curs Cosmetică: http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-cosmetica

Curs Pensat Profesional: http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-pensat-profesional.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3