SMART KIDS 930X122

accident

ACCIDENTE: AUTOBUZE PUBLITRANS IMPLICATE

Accidente: autobuze Publitrans implicate. În perioada ianuarie – septembrie 2016, şoferi de autobuze Publitrans din Pitești au fost implicaţi în mai multe accidente rutiere (10, cumulat, doar în lunile iulie, august și septembrie, adică în trimestrul III). În 36 de cazuri vina le-a aparţinut.

Citiți și: Mulțumești unui alt șofer în trafic? Se dă amendă usturătoare

Datele sunt incluse într-un raport al Publitrans, societate a municipalității, înaintat pentru analiză Consiliului Local.

Din fericire, reiese din raport, niciun accident nu a fost grav. Accidentele s-au soldat fie cu răniţi uşor, fie cu pagube materiale minore. Poliţele de asigurare ale societăţii locale de transport de călători au acoperit costurile daunelor, precizează conducerea Publitrans în raportul care se va afla pe masa consilierilor locali la ședința în plen de joi, 24 noiembrie 2016, a municipalității.

Citiți și: Argeș. Accident grav, om lovit de un bolid Mercedes!

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3