NOR CURIER 930X122

dughene

PITEȘTI, ORAȘUL DUGHENELOR! „MULȚUMIM” PENDIUC ȘI IONICĂ!

Pe Strada Mare (Strada Victoriei) din Piteşti, aproape de Teatrul „Alexandru Davila”, sunt amplasate mai multe construcţii provizorii din lemn în care se desfăşoară activităţi comerciale. Se vând în special haine şi articole de artizanat. Construcțiile sunt oribile, încă o dovadă a haosului urbanistic de care Piteștiul are parte de ani buni încoace din cauza administrației Pendiuc-Ionică.

Citiți și: Situație neplăcută în Pitești. Acești oameni trebuie să știe

Potrivit Primăriei, amplasarea pe domeniul public a unor asemenea hidoșenii a fost permisă pentru a da o utilitate comercială zonei, iar acordurile de comercializare sunt acordate pe perioadă determinată. Comercianţii plătesc taxe pentru ocuparea domeniului public, taxe care sunt încasate de Serviciul Public de Exploatare a Patrimoniului, precizează Primăria.

Da, onorabilă administrație Pendiuc-Ionică, dar comerț lași să se facă doar respectând anumite rigori de arhitectură urbană! Edilii Piteștiului nu au, însă, habar de reguli urbanistice și nu au simț estetic. Orașul este ca o sorcovă, ca un bâlci, ca la țară. Dughene, corturi, tonete, toate de-a valma! Foarte bine că este comerț în centrul orașului. Cu două condiții: legalitate și rigoare urbanistică.

Citiți și: Exclusiv: Zara și-a făcut bagajele! Centrul Piteștiului rămâne mai pustiu

Vă amintim că tot pe Strada Mare, la câteva sute de metri distanță de locul la care facem referire mai sus, în zona Hotelului Muntenia, „dughenele” au nu doar un aspect horror, dar sunt și ilegale: http://epitesti.ro/administrativ-3/scandalos-dughene-ilegale-in-centrul-pitestiului/.

 

[555x222px]Joia-_pentru-copii_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3