930×122 CAPRA 5

Pitesti

SE UMPLE PITEȘTIUL DE SENSURI UNICE! APARE ÎNCĂ UNUL

Se umple Piteștiul de sensuri unice! Apare încă unul. Mai multe străzi din zona centrală a Piteștiului sunt foarte aglomerate din cauza autoturismelor parcate de o parte și de alta a părții carosabile.

Citiți și: Șofer imobilizat în trafic. Era căutat în toată lumea, dar l-au prins în Argeș

În acest context, pentru rezolvarea problemei, autorităţile au două opţiuni: fie instituie sens unic, fie amenajează parcări.

Pentru prima variantă optează municipalitatea în cazul străzii Florăriei, din centrul Piteştiului.

Citiți și: Tot ce e mai frumos în lume este la SIMFONIE!

Propunerea autorităţilor locale este instituirea de sens unic pe strada Florăriei, dinspre strada Crinului către strada 9 Mai (care duce spre piaţa agroalimentară Ceair şi spre Şcoala Gimnazială „Nicolae Simonide”). În prezent, circulaţia este în ambele sensuri, dar afluxul mare de mașini creşte riscul producerii de ambuteiaje şi de accidente.

Decizia va fi luată de Comisia de circulație a municipiului, care, în cazul unui aviz pozitiv, va hotărî și data la care va deveni valabil noul sens unic.

Amintim că în ultimul an în Pitești au fost instituite mai multe sensuri unice și alte câteva ar urma să apară în curând. (Foto: Strada Livezilor din Ceair este una dintre arterele rutiere din Pitești pe care s-a instituit sens unic) 

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3