EcoMoto 930×122

consiliul judetean

DISPERARE LA MOLIVIȘU! SE LUCREAZĂ CU ALBANEZI ȘI SÂRBI

În această săptămână o echipă de control de la Ministerul Dezvoltării a venit în Argeş pentru a verifica stadiul proiectului de construire a staţiunii montane de la Molivişu.

Citiți și: Doliu de ultim moment la Consiliul Județean Argeș!

Raportul privind controlul va fi adus în curând şi la cunoştinţa Consiliului Judeţean (care este membru în Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară Molivişu). La rândul său, şi Consiliul Judeţean va face un audit.

Lucrările au fost preluate de firma austriacă Dopplemayer, care, conform unor surse, a început să ducă în Molivişu muncitori din străinătate (albanezi şi sârbi în special!). Stadiul lucrărilor va fi verificat săptămânal şi de reprezentanţi ai Consiliului Judeţean. Investiţia ar trebui să fie finalizată până în decembrie anul acesta.

Citiți și: Premieră în Argeș! Dotări vitale!

Din păcate, investiția, care primește finanțare europeană, este într-un mare impas: http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/contre-pentru-proiectul-statiunii-molivisu/.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90