Donaris 930 x 122

căteasca

PRIMAR: FORD ÎȘI FACE FABRICĂ ÎN ARGEȘ

Primar: Ford își face fabrică în Argeș.

Citiți și: Sute de joburi disponibile! Se deschide o fabrică gigant

Reprezentanţi ai uzinei americane Ford din Craiova au fost zilele trecute în comuna argeșeană Căteasca, declară pentru ePitești primarul localității, Eugen Mira. Potrivit primarului, aceștia s-au interesat de existența în Căteasca a unui teren pe care Ford să construiască (rămâne de văzut când) o hală de producţie pentru subansamble auto.

„Noi nu avem teren disponibil în domeniul public. Prin urmare, cei de la Ford vor să cumpere teren de la persoane private. Mi-au spus că vor să facă o hală de subansamble auto şi că la început vor fi 50 de locuri de muncă, după care hala se va extinde.

Citiți și: 3 milioane € pentru un drum care va asigura accesul direct la Autostrada A1

Mai întâi l-au contactat pe domnul Badea (n.r. – Gheorghe Badea, managerul Subansamble Auto Piteşti şi prim-vicepreşedinte al Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură Argeş). Domnul Badea i-a adus la noi.”, precizează Eugen Mira, primarul comunei Căteasca, într-o declarație pentru ePitești.

Amintim că tot în Căteasca (localitate situată la 25 de kilometri distanță de Pitești) în luna martie a acestui an o cunoscută companie franceză de echipamente auto a inaugurat a cincea sa fabrică din România, ca urmare a unei investiţii de 8 milioane de euro. La noua fabrică lucrează în prezent 370 de operatori de producţie, specialişti tehnici, coordonatori de echipe şi manageri, iar planurile companiei sunt ca acest număr să crească până la 900 de angajaţi în anul 2020. (Foto: descriptiv) 

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90