Donaris 930 x 122

căteasca

PRIMAR: FORD ÎȘI FACE FABRICĂ ÎN ARGEȘ

Primar: Ford își face fabrică în Argeș.

Citiți și: Producția de autovehicule de la Dacia și Ford a crescut, la un an de la prima carantină

Reprezentanţi ai uzinei americane Ford din Craiova au fost zilele trecute în comuna argeșeană Căteasca, declară pentru ePitești primarul localității, Eugen Mira. Potrivit primarului, aceștia s-au interesat de existența în Căteasca a unui teren pe care Ford să construiască (rămâne de văzut când) o hală de producţie pentru subansamble auto.

„Noi nu avem teren disponibil în domeniul public. Prin urmare, cei de la Ford vor să cumpere teren de la persoane private. Mi-au spus că vor să facă o hală de subansamble auto şi că la început vor fi 50 de locuri de muncă, după care hala se va extinde.

Citiți și: CE SE ÎNTÂMPLĂ CU PRODUCȚIA DE AUTOTURISME ÎN ROMÂNIA

Mai întâi l-au contactat pe domnul Badea (n.r. – Gheorghe Badea, managerul Subansamble Auto Piteşti şi prim-vicepreşedinte al Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură Argeş). Domnul Badea i-a adus la noi.”, precizează Eugen Mira, primarul comunei Căteasca, într-o declarație pentru ePitești.

Amintim că tot în Căteasca (localitate situată la 25 de kilometri distanță de Pitești) în luna martie a acestui an o cunoscută companie franceză de echipamente auto a inaugurat a cincea sa fabrică din România, ca urmare a unei investiţii de 8 milioane de euro. La noua fabrică lucrează în prezent 370 de operatori de producţie, specialişti tehnici, coordonatori de echipe şi manageri, iar planurile companiei sunt ca acest număr să crească până la 900 de angajaţi în anul 2020. (Foto: descriptiv) 

[555x222px]Destinatia-Ideala-Iarna-ePitesti

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441