930 x122 grota rece

dacia

Se deschide o nouă fabrică și are legătură cu Dacia! Investiție de 15 milioane €

Se deschide o nouă fabrică și are legătură cu Dacia! Investiție de 15 milioane €

Citiți și: Noutate absolută pentru Dacia Duster!

O nouă fabrică se deschide în țara noastră.

Odată cu această investiție vor fi disponibile și noi locuri de muncă.

Citiți și: A început producția pe platforma Dacia! Cel mai puternic motor!

Proiectul se ridică la 15 milioane de euro, potrivitl ui Ştefan-Radu Oprea, ministrul Economiei, Antreprenoriatului și Tursimului, citat de dailybusiness.

”Borusan Pipe va deschide în câteva luni o nouă capacitate de producţie în Parcul Industrial Alinso, de pe raza comunei Ariceştii Rahtivani.

Aici va începe producţia de ţevi care intră în componenţa automobilelor.

Se deschide o nouă fabrică și are legătură cu Dacia! Investiție de 15 milioane €

Clienţii sunt Dacia şi Ford Otosan, dar şi companii din Germania, Slovacia, Ungaria, Cehia sau Polonia. În hala de producţie utilajele sosesc, sunt instalate şi se fac probe.

Investiţia este de 15 milioane de euro cu posibilitate de dublarea a ei în cel mai scurt timp, dacă piaţa o va cere. Prima fază presupune crearea a şaizeci de noi locuri de muncă.

Însă miza o reprezintă dorinţa grupului Borusan (cu o cifră de afaceri totală de 7,9 miliarde dolari) să îşi diversifice investiţiile şi în celelalte domenii de activitate, nu doar în cel al componentelor pentru industria auto”, a scris Ştefan-Radu Oprea, pe Facebook, potrivit sursei citate.

Foto: Desccriptiv/steelradar

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3