Donaris 930 x 122

căteasca

Gentea mai inaugurează o nouă linie de transport Publitrans! Și Stroe de la Bradu este prezent

Gentea mai inaugurează o nouă linie de transport Publitrans! Și Stroe de la Bradu este prezent

Citiți și: Edilul Gentea: Mâine mă duc la DNA cu toate documentele!

Update: Oficialitățile implicate în acest proiect oferă detalii:

Știrea inițială: Așa cum v-am anunțat, de astăzi, 15 mai, 3 noi linii metropolitane de transport sunt funcționale.

Citiți și: Exclusiv. Argeș – Tribunalul desființează locul de joacă: Zgomotul copiilor, motivul disputei

Două deservesc localitatea Moșoaia – M10 și M10B, iar una este pentru Căteasca. M18 este traseul metropolitan care duce spre cea de-a doua localitate.

AICI, pe larg. 

Iar la această oră, autorități locale și jurnaliști sunt pe noua linie metropolitană M18, spre Căteasca.

În autobuz sunt prezenți și Cristian Gentea, primarul Piteștiului, dar și Dan Stroe, edilul de la Bradu.

Traseul liniei M18 (circuit) va fi următorul:

Gară Sud, Universitate Pitești,  Depou CFR, Prundu Complex II, Prundu Complex I, Registrul Auto Roman, AD Paneuro, Recea Școală, Recea Islaz, Catanele Tineretului, Catanele Intersecție, Catanele Biserică, UKS, Coșeri Intersecție, Cireșu Verigă, Cireșu Școală, Siliștea Micu, Siliștea Centru, Cireșu Școală, Cireșu Verigă, Coșeri Intersecție, Căteasca Școala Zamfirescu, Căteasca Poliție, Căteasca Primărie, Căteasca Școala Zamfirescu, UKS, Catanele Biserică, Catanele Intersecție, Catanele Tineretului, Recea Islaz, Recea Școală, AD Paneuro, Supernova Pitești, Prundu Complex I, Prundu Complex II , Depou CFR, Școala Generală nr. 8, Gară Sud.

Gentea mai inaugurează o nouă linie de transport Publitrans! Și Stroe de la Bradu este prezent

Transportul se va efectua cu mijloace de transport noi și moderne.

Sunt dotate cu sisteme de climatizare și informare călători.

Autobuzele au camere de supraveghere video, precizează municipalitatea piteșteană.

Mijloacele sunt adaptate nevoilor persoanelor cu dizabilități.

Programul va fi afișat în toate stațiile de parcurs, putând fi accesat prin intermediul site-ului publitrans2000.ro, cât și prin utilizarea butonului de planificare a călătoriei prin Google Maps.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

10 comentarii

  • Anca Stanciulescu spune:

    Domnul primar poate vizitează și cartierul Popa Șapcă, deși la câteva sute de metri de centrul orașului, starea cailor de acces în imobile și a spatiilor verzi din domeniul public arata jalnic.

  • Dumitru spune:

    Domnul primar poate isi trimite si echipa de la adp ca sa monteze stalpisorii antiparcare din capatul pasajului scarilor nr 2 str.Argedava dupa smecheria cu locurile de parcare. Stiu ei despre ce este vorba . Dar mai stim si noi.

  • Cititor spune:

    Domnule Primar, daca tot ne extindem spre alte comune, oare nu s-ar putea sa introduceti transport si in multe alte zone/cartiere din Pitesti care nu au legatura la autobuze ?
    Turcesti, Grigoresti, Vladimirescu, Lunca Ag. etc. sunt in lumea a III-a ? Sunt locuri de munca sau scoli in diverse zone din oras, mergem pe jos peste 45 de min. pana la un bulevard sa luam un autobuz pe care sa il schimbam cu altul, platim taxiuri …
    Nu se pot gasi solutii si pentru cei marginasi dar care se numesc pitesteni !?!??

  • Marin Dan spune:

    Ar trebui sa vina cei de la administrația orașului sa va facă curat și în casa.Hai sa fim serioși.Mai puneți si osul la treaba nu mai așteptați pe alți sa vina sa va tragă apa la wc.

  • Cristian spune:

    In loc sa stati pe banca in fata blocului sa mancati seminte, poate nu ar strica sa vă îngrijiți singuri spatiul verde din jurul blocului, eu stau la casa si nu vine primaria sa-mi tunda iarba din fata curții.

  • Alexandru Florin spune:

    Remarci negative ptr M10
    -linia trebuia sa aibă cap de linie în Trivale complex 3 având în vedere numărul mare de elevi care utilizează acest mijloc de transport
    -transportul de azi pe aceasta linie a fost făcut cu autobuzele ancestrale a Pubitrans
    -La stația Market Livana nu exista trecere de pietoni-riscuri majore ptr copii care încearcă sa ajungă în stația de autobuz pe ambele sensuri

  • Urssu spune:

    pe ruta Mosoaia nu sânt statii cu alveole, nu exista treceri pietoni

  • Nelu spune:

    Primaria Mosoaia trebuie sa se ocupe,de stațiile și refugiul cu alveola obligatoriu.Atentie cu trecerile de pietoni sa nu fie lingă stația de autobuz .Pericol mare

  • Alina spune:

    Locuiesc pe strada Turcești din Pitești și le urez cetățenilor norocoși care beneficiază de noile rute Publitrans sa fie sănătoși și să circule fara evenimente .
    Doresc și eu să avem autobuze publitrans în zona ,fiind doar un km de la sensul giratoriu pe unde trece linia 13,13B.

    Mulțumesc domnului primar

  • Andreea spune:

    Ar pica foarte bine o statie la ,,liceul Astra” și trecerea mai aproape de sensul giratoriu (ocolești ogramada) nu s.a luat în considerare ca sau mai făcut 2 blocuri noi la întrare în Turcești… Sa ai și copii și sa ocolești ogramadă pe ploaie ,ninsoare sau caniculă.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3