New Profesional Consult 930 x 122

angajati

Exclusiv. Îngrijorare la Uzina Dacia. Angajații se tem

Exclusiv. Îngrijorare la Uzina Dacia. Angajații se tem. Speculații privind posibile concedii la Fabrica Dacia neconfirmate de sindicat

Citiți și: A fost promulgată legea! Bucurie pentru zeci de mii de angajaţi

În ultimele zile, printre angajații Uzinei Dacia au circulat zvonuri conform cărora în zona nouă UVD a fabricii, ar putea apărea o perioadă de mai multe săptămâni în care aceștia ar putea fi trimiși acasă.

Aceste speculații au stârnit neliniște, determinând publicația ePitești să ia legătura cu Viorel Ungureanu, liderul sindical Automobile Dacia, pentru a clarifica situația.

Citiți și: Trei zile libere în iunie! Ce se întâmplă dacă șeful îți cere să vii la muncă

Viorel Ungureanu a declarat, în exclusivitate pentru ePitești, că aceste zvonuri sunt nefondate.

„Nu, nu se confirmă nimic! Deocamdată suntem în informare permanentă cu managementul uzinei. Nu avem absolut nicio informație și nici nu s-a discutat așa ceva vreodată, nu,” a subliniat acesta.

Liderul sindical a adăugat că, dimpotrivă, uzina este concentrată pe lansarea noului model Dacia Duster, pentru care există cereri foarte mari. „Nici nu se pune problema (…), va trebui să lucrăm chiar și suplimentar.

Până la ora actuală nici nu am avut ca ipoteză de discuție acest subiect.”

Astfel, angajații Dacia pot fi liniștiți, întrucât, conform liderului sindical, activitatea uzinei continuă conform planurilor inițiale, fără a exista intenții de concedii temporare.

Exclusiv. Îngrijorare la Uzina Dacia. Angajații se tem

Foto principal: descriptiv; foto 2 articol: Viorel Ungureanu, lider sindical Dacia/arhivă ePitești

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90