930 x122 grota rece

bradu

S-A DECIS! HOTĂRÂREA ÎN CAZUL PRIMARULUI DIN BRADU

În urmă cu puțin timp a fost luată o decizie în privința primarului ales al comunei argeșene Bradu, Dan Stroe (PSD).

Citiți și: Primarul Dănuț Stroe și-a lansat o nouă candidatură în Bradu

Acesta va fi cercetat în libertate, dar sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile, a hotărât Tribunalul Argeș. Judecătorii au respins propunerea procurorilor de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeș de arestare preventivă pentru 30 de zile. Controlul judiciar impune o serie de restricții și reguli, printre care și prezentarea la secția de Poliție după un program stabilit.

Amintim că Stroe fusese reținut aseară pentru 24 de ore. Primarul comunei Bradu ar fi acuzat de dare de mită. Lui Dan Stroe i s-ar imputa că, printr-un intermediar, ar fi mituit un consilier local de la o altă formațiune politică decât PSD pentru ca Partidul Social Democrat să poată avea majoritate în noul Consiliu Local Bradu.

Citiți și: Bradu. Investiție ,,mamut”, aproape de finalizare!

Dan Stroe (PSD) a fost ales primar al comunei Bradu la scrutinul de pe 5 iunie 2016, câștigând mandatul în dauna primarului de atunci în funcție, Florin Frătică (PAM). (Foto: Facebook Dan Stroe)

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3