930×122 CAPRA 5

infarct

O TÂNĂRĂ A FĂCUT INFARCT. ALERTĂ LA SPITALUL JUDEŢEAN

O tânără a făcut infarct. Alertă la Spitalul Judeţean. Medicii de la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Piteşti sunt în alertă din cauza numărului din ce în ce mai mare de tineri cu probleme cardiace grave.

Citiți și: Ce s-a întâmplat cu bărbatul care a fugit din Spitalul Județean

Cel mai cunoscut și recent caz de acest gen din Argeș este al polițistului Alin Ionuț Ciobanu, care a decedat în urma unui infarct la vârsta de numai 41 de ani (amănunte, AICI).

Probleme mari sunt, însă, chiar şi la vârste mai mici. De exemplu, aseară la Spitalul Județean de Urgență din Pitești a ajuns o femeie de doar 35 de ani, dintr-o localitate rurală, care suferise un infarct.

Citiți și: Pitești. La Spitalul Județean va avea loc ceva extraordinar!

„Cauza cea mai importantă este stresul. A doua cauză este lipsa de mişcare, iar a treia, alimentaţia. Lipseşte şi prevenţia, de aici şi dificultăţile.”, precizează pentru ePitești un medic de la Unitatea de Primiri Urgențe a spitalului.

În Argeş există la această oră peste 90.000 de persoane cu hipertensiune arterială, iar numărul lunar al deceselor cauzate de infarct este de peste 70.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90