NOR CURIER 930X122

cs rucăr

MITING_FC_ARGES_1

FC ARGEȘ, LA ÎNĂLȚIME! RUCĂRUL, FĂCUT „CAȘCAVAL”!

În urmă cu puțin timp s-au încheiat partidele unei noi etape din Liga a IV-a (județeană) la fotbal. FC Argeș 1953 a evoluat în deplasare, împotriva lui CS Rucăr, în „patria” celebrului cașcaval.

Citiți și: Ce spun suporterii FC Argeș despre evenimentele grave de la finalul meciului cu Rapid

Aerul tare de munte din nordul județului le-a priit piteștenilor. FC Argeș a învins la un scor categoric, care ne scutește de alte comentarii: 4-0. Scorul a fost deschis de Constantin Schumacher. Apoi a urmat un autogol. Celelalte două reușite ale alb-violeților au purtat semnăturile lui Iancu Cosmin și Adrian Neaga.

De la debutul sezonului competițional și până acum FC Argeș 1953 a obținut patru victorii în cinci meciuri. Singura înfrângere a fost înregistrată în prima etapă, pe terenul Unirii Bascov. Au urmat victorii pe linie, cu Atletic Bradu 2, Olimpia Suseni, DLR Pitești și acum cu CS Rucăr.

Citiți și: Președinte nou la FC Argeș! Cine vine

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90