New Profesional Consult 930 x 122

fotbal

INVINCIBILII DIN MIOVENI

UPDATE: Echipa de fotbal a Primăriei Mioveni a câștigat și partida cu Bolintin Vale. Scor: 8-1. 

Citiți și: Manager Spital Mioveni: „Să nu se mai plece spre alte zone, cum ar fi București!”

Invincibilii din Mioveni. Astăzi, de la ora 17, echipa de fotbal a Primăriei Mioveni va juca în deplasare cel de-al patrulea său meci din grupă în Cupa Asociaţiei Oraşelor din România la minifotbal.

Adversară îi va fi din nou, în meci retur, echipa Primăriei Bolintin-Vale.

Citiți și: Ofertă incredibilă pentru elevii care dau Bac-ul! E gratis!

Echipa din Mioveni este invincibilă și ocupă primul loc în grupă. Până acum, a trecut cu 14-1 de echipa Primăriei Bolintin-Vale, cu 3-0, la masa verde, de echipa Primăriei Topoloveni şi cu 9-2 de echipa Primăriei Răcari.

Amintim că echipa Primăriei Mioveni face parte din a treia regiune, alături de echipele primăriilor din Plopeni, Azuga, Lehliu-Gară, Buşteni, Băicoi, Răcari, Topoloveni și Bolintin-Vale.

La turneul final se vor califica 8 echipe din cele 7 regiuni de dezvoltare ale țării, împărțite în 2 grupe de câte 4. Ulterior, primele 4 echipe din cele 2 grupe vor juca în semifinale, respectiv finala mică şi finala mare.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90