930 x122 grota rece

nicolae dobrin

AȘA VA ARĂTA STADIONUL „NICOLAE DOBRIN”!

Așa va arăta stadionul „Nicolae Dobrin”! În urmă cu puțin timp, în conferință de presă, primarul Cornel Ionică a prezentat schița felului în care ar urma să arate după modernizare stadionul „Nicolae Dobrin” din Pitești, stadion al municipalității.

Citiți și: Eveniment dramatic lângă Ramada, Pitești!

Vechea tribună a doua urmează să fie demolată, iar în locul ei va fi construită o alta, acoperită, cu o capacitate de 6.000 de locuri, a informat primarul. De asemenea, potrivit sursei citate, acoperișul de la tribuna principală va fi extins și modernizat.

Cornel Ionică a precizat că proiectul a fost depus la Guvern, Primăria încercând ca modernizarea stadionului să fie făcută de Compania Națională de Investiții, cu bani de la bugetul statului. În funcție de obținerea finanțării și de ulterioara desemnare a firmei constructoare, vor fi stabilite termenele de realizare a investiției.

Citiți și: Un piteștean de 18 ani a vrut să impresioneze cu orice preț

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3