NOR CURIER 930X122

nicolae dobrin

NOU LA STADIONUL „NICOLAE DOBRIN”. CE ANUNȚĂ PRIMARUL

Nou la stadionul „Nicolae Dobrin”. Ce anunță primarul. Unele dintre cele mai importante proiecte ale municipalității pentru anul 2017 vizează sportul, a anunțat astăzi primarul Cornel Ionică într-o declarație pentru ePitești.

Citiți și: Tot ce e mai frumos în lume este la SIMFONIE!

Astfel, precizează Cornel Ionică, anul viitor vor începe lucrările de reabilitare, modernizare și extindere a stadionului „Nicolae Dobrin”. Tribuna a doua va fi demolată, în locul acesteia urmând să fie construită una nouă, acoperită, cu o capacitate de circa 5.000 – 6.000 de locuri (foto), afirmă primarul. Potrivit sursei citate, și celelalte tribune vor fi modernizate și consolidate. Investiția se va ridica la aproximativ 20.000.000 de lei, bani din bugetul local, spune edilul-șef.

Un al doilea proiect important în domeniul sportului este construirea, în zona străzii Basarabia, a Sălii Polivalente. Pentru materializarea proiectului Primăria are în vedere atragerea de fonduri europene. Proiectul va fi depus la Agenția de Dezvoltare Regională Sud Muntenia. Detalii și schițe ale viitoarei Săli Polivalente din Pitești, AICI.

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

Termenele de execuție în cazul ambelor investiții nu au fost stabilite.

Eco moto 555×222

Comentarii

Un comentariu

  • Pasarin Maria spune:

    Cand se va construi un vestiar ptr amatorii care vin pe stadion ! In toate tarile lumii exista un asemenea vestiar ?????

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90