930×122 CAPRA 5

copii

ELEVII DE LA ȘCOALA „MIHAI EMINESCU”, ÎN PERICOL!

Un cititor al publicației noastre ne semnalează o situaţie potenţial periculoasă pentru elevii de la Şcoala Gimnazială „Mihai Eminescu” din cartierul piteştean Craiovei.

Citiți și: Intervenție surprinzătoare la grădiniță, în Pitești

Este vorba despre maşinile parcate neregulamentar pe trotuar şi pe spaţiul verde din zonă, fapt care obligă copiii să traverseze strada prin loc nepermis.

„Sunt cetăţean al municipiului Piteşti şi tatăl a doi copii. Locuim în cartierul Craiovei, în blocul 13. Unul dintre copiii mei merge deja la Şcoala „Mihai Eminescu”, iar dimineaţa, din cauza maşinilor parcate pe trotuar şi spaţiul verde în dreptul acestui bloc, este obligat să traverseze prin loc nepermis, deoarece nu poate ajunge până la trecerea de pietoni care facilitează accesul spre şcoală.

Citiți și: Încep înscrierile la clasa pregătitoare! Până când puteți depune cererile

Deşi am făcut sesizări şi la Primărie, şi la Poliţia Locală, situaţia este aceeaşi. În aceeaşi situaţie sunt probabil zeci de copii pe care îi văd zilnic strecurându-se printre maşini. Nu va mai dura probabil mult până când vom asista la o tragedie!”, ne semnalează cititorul nostru.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90