duminică, 26 februarie 2017, ora 23:18
Acasă / Știri / Știri / ACCIDENT ÎN PITEȘTI: ISU ARGEȘ, ANUNȚ DE ULTIMĂ ORĂ

ACCIDENT ÎN PITEȘTI: ISU ARGEȘ, ANUNȚ DE ULTIMĂ ORĂ

Accident în Pitești: ISU Argeș, anunț de ultimă oră. În urmă cu puțin timp, Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș a transmis primul comunicat oficial de presă în legătură cu accidentul din această dimineață de pe strada Smeurei din Pitești, în care au fost implicate două autocare cu angajați de la uzina Automobile Dacia din Mioveni.

„În jurul orei 6, la nivelul județului Argeș a fost activat Planul Roșu de intervenție în urma sesizării faptului că un accident cu victime multiple a avut loc în municipiul Pitești, pe strada Smeurei, între două autocare care transportau muncitori. Imediat spre locul evenimentului s-au deplasat toate echipajele medicale disponibile ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență Argeș și ale Serviciului Județean de Ambulanță, dar și autospeciale de descarcerare și cu apă și spumă.

CITIȚI ȘI:

39 de salvatori din cadrul ISU Argeș, cu 7 ambulanțe SMURD de prim-ajutor și de terapie intensivă mobilă, o autospecială cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare, o autospecială de transport victime multiple și o autospecială de primă intervenție și comandă, alături de 4 ambulanțe din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Argeș și 8 echipaje ale Poliției, au acționat la fața locului, sub coordonarea prefectului județului, Cristian Soare. Funcția de comandant al acțiunii a fost îndeplinită de împuternicit inspector-șef al ISU Argeș, maiorul Bogdan Olar.

În cele două mijloace de transport se aflau peste 80 de persoane, iar în urma accidentului au rezultat 17 victime –  o persoană încarcerată (șoferul unuia dintre autocare) și 16 pasageri, care au avut nevoie de îngrijiri medicale. Pompierii au acționat pentru descarcerarea șoferului, ulterior fiind predat unui echipaj SMURD de terapie intensivă mobilă și transportat la spital. Tuturor celor 17 victime, care prezentau traumatisme (8 femei și 9 bărbați cu vârste cuprinse între 32 și 61 de ani), li s-a acordat primul ajutor și au fost transportate la Spitalul Județean Argeș.”, transmite ISU Argeș.

CITIȚI ȘI:

V-ar mai putea interesa și:

BĂRBAT LOVIT PE TRECEREA DE PIETONI

Bărbat lovit pe trecerea de pietoni. Un bărbat a fost lovit în urmă cu puţin …

ACCIDENT ÎN MĂRĂCINENI

Accident în Mărăcineni. Șoferul unui autoturism Dacia Logan a pierdut controlul asupra volanului, mașina intrând …

TAXI ACTUAL, ACCIDENT LA MUNTENIA

UPDATE: Taximetristul, Gheorghe B., în vârstă de 66 de ani, din Pitești, nu a acordat …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code


Raportează-ne o ştire