NOR CURIER 930X122

contrabanda

tigari_confiscate

ALȚI 3 CONTRABANDIȘTI DE ȚIGĂRI AU AJUNS PE MÂINILE PROCURORILOR PITEȘTENI

Alți trei indivizi, în vârstă de 47, 32 și 25 de ani, au fost inculpați pentru contrabandă cu țigări. Doi sunt din Pitești, iar un al treilea, din comuna argeșeană Rociu.

Citiți și: Pitești. Accident grav, cu 2 mașini! Un copil a fost rănit

Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești a declanșat acțiunea penală împotriva celor trei, pe baza probelor administrate de Biroul de Investigații Criminale al Secției 1 de Poliție. Conform polițiștilor piteșteni, în perioada septembrie 2013-mai 2014 cei trei au fost prinși în timp ce încercau să vândă țigări de contrabandă care proveneau din Republica Moldova și Ucraina. Cei trei, care sunt acuzați de șapte infracțiuni de contrabandă, au antecedente penale.

Amintim că recent alți trei indivizi, toți din Pitești, au fost puși sub acuzare pentru contrabandă cu țigări: http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/contrabanda-cu-tigari-pitesti-3-tineri-pusi-sub-acuzare/. (Foto: Arhivă)

Citiți și: Traseu nou Publitrans special pentru Argeș Mall

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3