930×122 CAPRA 5

alunecări de teren

ANCHETĂ ÎN CAZUL ALUNECĂRILOR DE TEREN DIN AREFU

Prefectul județului Argeș, Mihail Oprescu, s-a autosesizat după ce ePitești a publicat un articol, însoțit de fotografii, cu alunecările de teren din comuna argeșeană Arefu.

Citiți și: Argeș. Accident grav, cu victimă, azi-noapte!

„În urma unui articol apărut în cadrul publicației argeșene online epitesti.ro legat de o serie de alunecări în comuna Arefu, doresc să vă informez că am dispus Inspectoratului pentru Situații de Urgență Argeș începerea unei verificări în această localitate, precizând că până la acel moment nici la sediul Primariei Arefu, nici la ISU Argeș nu s-a raportat vreo problemă în acest sens.

În baza unei verificări preliminare efectuată astăzi, 20 aprilie, specialiștii ISU au identificat reactivarea unei alunecări de teren din comuna Arefu, punctul Rugșoara, pe o lungime de aproximativ 300 de metri, care afectează un drum de acces pe o lungime de 30 de metri și grădinile a 5 gospodării și care limitează intrarea la o locuință care, din primele informații, nu deține autorizație de construcție.

Citiți și: Pitești. Dosar penal și amenzi pe bandă rulantă la un azil

În urma acestei verificări, precum și a raportului operativ întocmit de reprezentanții Primăriei comunei Arefu, prin ordin al prefectului se va constitui în cel mai scurt timp o echipă de verificare și inventariere a situației și a pagubelor, urmând să vă informăm asupra rezultatelor acestei acțiuni.”, precizează prefectul de Argeș într-un comunicat transmis în urmă cu puțin timp pe adresa redacției noastre.

Detalii despre alunecările de teren din Arefu puteți (re)citi aici: http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/pericol-masive-alunecari-de-teren-arefu-galerie-foto/.

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90