Donaris 930 x 122

gavana

APEL DIN GĂVANA CĂTRE PRIMĂRIE: „NU NE TĂIAȚI POMII!”

Un piteștean ne-a scris pe adresa redacției, precizându-ne că vorbește în numele mai multor locatari din blocul B12 de pe strada Ion Minulescu, de la numărul 6, din cartierul Găvana III.

Citiți și: Un scandal incredibil la Auchan! Ce s-a auzit în tot magazinul a șocat pe toată lumea

Piteșteanul reclamă că municipalitatea pregătește tăierea pomilor din spațiul verde aferent blocului și își exprimă dezacordul. Potrivit acestuia, nu există niciun argument obiectiv pentru care pomii să fie culcați la pământ.

„Pe data de 20 august 2015 pomii din spațiul verde aferent blocului B12 de pe strada Ion Minulescu, nr. 6, din Găvana III, au fost marcați și însemnați cu vopsea roșie. Ca locatari ai acestui imobil, vă rugăm să ne dați un răspuns în ceea ce privește aceste marcaje.

Citiți și: Exclusiv. Durdui revine! Milionarul își încearcă norocul cu o nouă afacere în oraș

Menționăm că arborii respectivi nu au mai mult de 20 de ani (știm, pentru că noi i-am plantat…) și nu înțelegem sensul acestei acțiuni în condițiile în care tot spațiul verde de vizavi de acest bloc a fost distrus complet și s-au construit trei imobile impunătoare (fără locuri de parcare).

Dacă încurcă firele de la Electrica, trebuie doar toaletați (legea 24 din 2007), iar dacă se vor locuri de parcare se poate lua exemplul din zona Expo Parc, acolo unde toți arborii au fost salvați, încadrându-i în peisaj.

Vă rugăm să ne ajutați să-i salvăm!”, scrie piteșteanul din cartierul Găvana III, care adaugă că asupra situației au fost sesizate și Primăria Pitești și Agenția pentru Protecția Mediului Argeș.

555×222 grota rece

Comentarii

2 comentarii

  • Lidia Danes spune:

    Multumim pentru promptitudine!
    Sunteti singurii care ati reactionat. Asteptam o rezolvare din partea autoritatilor, asa cum s-a gasit si pentru alte spatii verzi (a se vedea Expo Parc, Exercitiu, Calea Bucuresti…).
    O zi frumoasa!

  • gica spune:

    buna ziua,
    din pacate cred ca nu aveti sanse de salvare a spatiului verde de langa bloc.
    Municipalitatea, in frunte cu niste incompetenti s-au pus pe facut locuri de parcare…in tot orasul spatiile verzi au facut loc parcarilor…
    fara un protest , nu cred ca ne aude cineva…

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90