Donaris 930 x 122

caini

AȘA E? CORNEL IONICĂ: „AM REZOLVAT PROBLEMA MAIDANEZILOR”

Pe parcursul unui an şi jumătate de pe străzile din Piteşti au fost strânşi în jur de 6.700 de câini fără stăpân, anunță viceprimarul Cornel Ionică.

Citiți și: Pitești – Exclusiv. Încă un Kaufland în cel mai tare cartier din oraș!

„A fost un efort incredibil! Probabil că suntem singurul oraş din țară în care mai există doar câţiva maidanezi, şi aceia aduşi din alte localităţi. Mie unul nici acum nu îmi vine să cred că am rezolvat această problemă, problema numărul unu în urmă cu circa doi ani. Vom continua să fim vigilenţi, să adunăm toţi câinii vagabonzi care mai apar şi să îi amendăm pe cei care vor mai abandona maidanezi în oraş.”, ne declară viceprimarul.

Potrivit sursei citate, acum în biobaza de la Smeura a Primăriei, altădată plină până la refuz, mai sunt numai câteva sute de câini. Cei mai mulţi maidanezi strânşi de pe străzi au fost adoptaţi de asociaţia „Ute Langenkamp”, care, la rândul ei, i-a „exportat” în Germania la iubitori de animale.

Citiți și: Închiriezi cu încredere de la Rent a Car Laguna Goo! Disponibilitate non-stop

Dacă viceprimarul are sau nu dreptate când spune că municipalitatea a rezolvat problema maidanezilor, doar piteștenii o pot spune. În cazul în care știți zone din oraș în care mai sunt câini vagabonzi, vă invităm să reclamați situația la Primărie.

Eco moto 555×222

Comentarii

Un comentariu

  • costicla spune:

    si cine latra toata noaptea in zona fostei fabrici de bere? or fi de la primarie?

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90