Donaris 930 x 122

biciclete

ATENȚIE! ÎN ARGEȘ, NUMĂR MARE DE FURTURI DE BICICLETE

În ultima perioadă în Argeș s-au înmulțit furturile de… biciclete.

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

Un nou caz de acest gen a fost rezolvat de polițiștii piteșteni de la Secția 1. În vârstă de 27 de ani, un piteștean este acuzat că în perioada 28 aprilie-12 mai a acestui an a furat trei biciclete din scările unor blocuri din oraș. Individul a sustras bicicletele după ce a tăiat cablurile antifurt. Probabil că intenționa să le vândă, Poliția neoferind detalii în acest sens.

Poliția a înaintat dosarul la Parchetul de pe lângă Judecătoria Piteşti, cu propunere de trimitere în judecată. Individul este acuzat de furt calificat, faptă pedepsită de lege cu închisoare de la unu la 5 ani.

Citiți și: Pitești – Exclusiv. Încă un Kaufland în cel mai tare cartier din oraș!

Despre un alt furt de biciclete, în care este implicat și un minor, puteți citi aici: http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/un-minor-de-17-ani-anchetat-pentru-furt-de-biciclete/. (Foto Arhivă: arenait.net)

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3