EcoMoto 930×122

curtea de arges

UN MINOR DE 17 ANI, ANCHETAT PENTRU FURT DE BICICLETE

Infracționalitatea juvenilă este din ce în ce mai răspândită și în Argeș. Numărul minorilor care fură a crescut alarmant.

Citiți și: Doi șoferi din străinătate, probleme serioase pe Autostrada A1

Un alt caz în care suspect este un minor se află în anchetă la Biroul de Investigații Criminale din Curtea de Argeș.

În vârstă de 17 ani, băiatul este acuzat de Poliție că în noaptea de sâmbătă spre duminică, 22 spre 23 august, ar fi furat din anexa unei locuințe din comuna Băiculești trei biciclete și componente ale unor motoare electrice, probabil pentru vânzarea lor ulterioară. Furtul ar fi fost comis împreună cu un tânăr de 21 de ani. Polițiștii au recuperat bunurile și le-au înapoiat proprietarului.

Citiți și: Flagrant delict! Tânăr de 25 de ani, fapte greu de imaginat

Ancheta a scos la iveală faptul că cei doi, ambii din Băiculești, ar mai fi furat bunuri dintr-o altă locuință din comună și în noaptea de vineri spre sâmbătă, 14 spre 15 august. În acest caz prejudiciul a fost, deocamdată, recuperat parţial.

Cercetările polițienești continuă pentru recuperarea întregului prejudiciu şi stabilirea întregii activităţi infracţionale. (Foto: Arhivă)

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3