New Profesional Consult 930 x 122

transfagarasan

RESTRICȚII PE TRANSFĂGĂRĂȘAN

În această dimineață DN7C Transfăgărăşan a fost redeschis pe sectorul cuprins între kilometrii 104+000 (Piscu Negru, în judeţul Argeş) și 130+800 (cabana Bâlea-Cascadă, în judeţul Sibiu).

Citiți și: Video. Zăpadă pe un drum important din Argeș! Imagini filmate azi

De precizat este că pe acest tronson va fi interzisă circulaţia pe timpul nopţii, în intervalul orar 21 – 7.

De asemenea, până pe 30 septembrie 2016 pe Transfăgărășan este instituită restricție pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 16 tone în zona kilometrului 83, pentru a se permite executarea lucrărilor de consolidare a unui podeț.

Citiți și: Transfăgărășanul poate fi redeschis temporar!

Amintim că, datorită condițiilor meteorologice favorabile, Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România a decis să redeschidă complet Transfăgărășanul mai devreme decât în mod obișnuit (1 iulie). Având în vedere și vremea frumoasă, este de așteptat ca în acest weekend pe Transfăgărășan să fie aglomerație.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90