930×122 CAPRA 5

borduri

BORDURIADA DE PITEȘTI: PARCARE ȘOC LÂNGĂ EXPO PARC!

Așa numitul proiect (cu bani europeni) de regenerare urbană (materializat în teren de asocierea de firme Trading Impex, Zeus și General Construct) adaugă un plus consistent și supărător de beton unui Pitești care oricum în ultimii 15 ani, sub „înțeleapta” administrație Pendiuc-Ionică, a suferit transformări urbanistice dramatice și de prost gust (vezi Centrul).

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

Tăierea arborilor, înlocuirea băncilor din lemn cu bănci din beton, urâte și care amintesc de betonul criptelor din cimitire (vezi Calea București), sau amenajarea în cartiere de spații hidoase pentru containerele de gunoi, perimetre care seamănă a cazemate, sunt exemple mai degrabă ale unei degenerări urbane.

Ca și cum nu ar fi fost de ajuns, și noile parcări sunt de groază. Încă de la debutul proiectului au șocat dalele cu găuri, blestemate de șoferițele care își „permit” să încalțe pantofi cu toc.

Citiți și: Argeș: Tineri grav răniți! O șoferiță, impact puternic cu o autospecială

Nu cu dale, ci cu asfalt a fost amenajată o nouă parcare pe strada Florilor, lângă Expo Parc. Parcarea nu a fost făcută în cadrul proiectului de așa zisă regenerare urbană, ci în paralel cu acesta, exclusiv din bani de la bugetul local.

Aici problema este alta: intrarea autoturismelor în parcare se face, obligatoriu și fără posibilitatea unei alternative, pe deasupra unor… borduri! Ați citit bine! În loc ca accesul în parcare dinspre stradă să fie lăsat pe asfalt, firesc și la mintea cocoșului, constructorul a pus borduri și la intrare! De ce? Prostie sau șmecherie? Doamnelor și domnilor, „ăștia” ne iau de fraieri?

Eco moto 555×222

Comentarii

5 comentarii

  • Lucian spune:

    Era mai bine daca nu facea nimic, sa nu faca locuri de parcare, sa nu asfalteze, sa iti lasi masina pe unde apuci, prin gropi si noroaie, nu? Asa suntem noi romanii…prosti si vesnic nemultumiti. Daca nu facea nimic, intrebati unde sunt banii nostri, de ce nu asfalteaza, de ce nu fac parcari, de ce nu schimba bancile alea vechi si rupte de lemn. Daca au asfaltat, au facut parcari si au schimbat si bancile de lemn cu unele de beton (ca sa nu le mai rupa toti cocalarii)…iar nu e bine. La fel si cu santierul de la Podul Viilor. Sigur nu e bine nici ce fac acolo… Trec pe acolo zilnic, da, e groaznic acum, dar e normal sa fie asa din moment ce se circula in regim de santier. Cand o sa fie gata podul, o sa fie mult mai ok pentru cei care care vin de pe str. Depozitelor si circula spre Strand, traficul fluidizandu-se extrem de mult. Hmm…despre Strand nu aveti nimic de comentat? Sigur va plac pavelele alea hidoase? Nu e asa ca voi preferati cimentul ala gaurit care era inainte? SUNTETI JALNICI!!!!

  • ana spune:

    totul e de prost gust , numai banii sa fie cheltuiti, bordurile sunt f inalte , multe facute fara rost, in jurul copacilor trebuiau facute pe rotund si mici nu patratoase si mari !!!!!!!!!! afaceri marca Pendiuc !

  • daniel spune:

    Se vede clar ca e turnat doar primul strat de asfalt pe trotuar si in parcari, cel de uzura plus cel de pe strada urmand a nivela „problema”. Nu trebuie sa fii specialist sa realizezi asta. AAA,ca lucrarile sunt de proasta calitate, e clar,doar sunt firmele de casa ale primariei. Chiar, gaurile aparute pe recent reabilitatul pod de peste raul Doamnei de ce nu sunt reclamate?

  • rosu_mihai_cristian1967@yahoo.com spune:

    are dreptate Daniel ! aici nu ai nimerit-o ! exista un proiect prin care urmeaza a se astfalta toate aleile si drumurile din parc ! au inceput initial cu parcarile !
    Logic ! Daca era pe propritatea ta tot asa incepeai ! Scz

  • mexicanul spune:

    Voi ce articol citiți, bre? Omul spune clar despre bordurile care nu au ce căuta acolo. Cu fotografii. Ca să priceapă și mintea cocoșului. Ce dracului, aveți orbul găinii? :)))

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90