New Profesional Consult 930 x 122

biciclete

CÂMPULUNG: DOI MINORI AU FURAT 18 BICICLETE

Numărul minorilor care încalcă legea a crescut alarmant.

Citiți și: Gentea anunță o nouă investiție majoră în Pitești!

Un nou caz în care autorii sunt adolescenți este instrumentat de polițiștii argeșeni, mai exact din Câmpulung Muscel. Doi minori, de 15 și 16 ani, ambii din Câmpulung, sunt cercetați pentru că în perioada februarie-mai anul acesta ar fi furat mai multe biciclete din dependințe de pe raza municipiului.

Cei doi ar fi fost sprijiniți de un adult, în vârstă de 55 de ani, tot din Câmpulung Muscel, care ar fi ascuns bicicletele furate. Poliția nu precizează, dar cel mai probabil bicicletele urmau să fie vândute.

Citiți și: Argeș: Copilă jefuită într-un magazin, în plină zi

Până la această oră polițiștii câmpulungeni au recuperat nu mai puțin de 18 (!) biciclete furate. Este posibil, însă, ca numărul lor să fie mai mare. Poliția continuă cercetările, bicicletele urmând să le fie înapoiate proprietarilor păgubiți. (Foto: Arhivă)

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90