New Profesional Consult 930 x 122

filarmonica

CUM E POSIBIL?! NU A PRIMIT AUTORIZAȚIE DE LA ISU

Cum e posibil?! Nu a primit autorizație de la ISU. Centrul Multifuncţional din Pitești, recent construit cu bani europeni pe structura fostului cinematograf „București”, nu a primit aviz de funcţionare din partea Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Argeș. Informația a fost furnizată astăzi de viceprimarul Laurențiu Zidaru.

Citiți și: Șofer imobilizat în trafic. Era căutat în toată lumea, dar l-au prins în Argeș

Conducerea Primăriei are termen 6 luni ca să remedieze deficienţele constatate de ISU. Potrivit viceprimarului Zidaru, ar fi vorba de o uşă de evacuare care se deschide în interior (!!!) în loc de exterior și o balustradă care ar bloca afluxul de persoane în cazul unei evacuări în situație de urgență (!!!). Totuși, conform sursei citate, ISU Argeș ar fi decis că noua clădire, în care își are sediul Filarmonica Pitești și în care există și un cinematograf 3D, poate găzdui spectacole și până la rezolvarea acestor probleme.

Ne întrebăm cum de a fost posibil ca o nouă clădire din buricul târgului și de utilitate publică, a cărei sală principală are o capacitate de peste 400 de locuri, să fie construită cu astfel de probleme flagrante, mai ales după carnagiul din clubul bucureștean Colectiv?

Citiți și: Pitești – Exclusiv. Încă un Kaufland în cel mai tare cartier din oraș!

UPDATE: Reprezentanții ISU Argeș precizează că, de fapt, nu a fost emisă autorizație de securitate la incendiu şi că, ATENȚIE!!!, până la rezolvarea problemelor și ulterioara obținere a autorizației, în clădire pot fi organizate evenimente doar pe răspunderea Primăriei.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90