duminică, 26 februarie 2017, ora 23:20
Acasă / Știri / Știri / EXCLUSIV! ATENȚIE, IMAGINI ȘOCANTE! ACCIDENT, ȘOFER ÎNCARCERAT

EXCLUSIV! ATENȚIE, IMAGINI ȘOCANTE! ACCIDENT, ȘOFER ÎNCARCERAT

Atenție, imagini șocante! Accident, șofer încarcerat. Revenim cu imagini în exclusivitate de la accidentul din această dimineață de pe strada Smeurei din Pitești în care au fost implicate două autocare cu angajați de la uzina Automobile Dacia din Mioveni. Imaginile au fost filmate de un martor ocular imediat după impact, în autocarul care a produs accidentul.

Până la venirea echipajului de descarcerare, oamenii i-au acordat primul ajutor șoferului încarcerat. Dintre aceștia, am remarcat un tânăr (băiatul în tricou), care dovedește spirit de inițiativă, curaj și tărie de caracter. Am aflat ulterior că îl cheamă Emanuel-Mihai Croitoru și este din Pitești. Atenție, imaginile au un puternic impact emoțional!

CITIȚI ȘI:

Șoferul a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență, fiind internat în Secția de Anestezie și Terapie Intensivă (ATI). Amintim că în accident au fost implicate două autocare ale unei firme private (DLS) care transportau către serviciu peste 80 de angajați de la uzina Automobile Dacia din Mioveni și care circulau în aceeași direcție de mers. Un autocar a intrat în spatele celuilalt la coborârea în pantă dinspre cartierul Trivale către Centru.

CITIȚI ȘI:

Detalii despre accident puteți citi AICI și AICI.

V-ar mai putea interesa și:

BĂRBAT LOVIT PE TRECEREA DE PIETONI

Bărbat lovit pe trecerea de pietoni. Un bărbat a fost lovit în urmă cu puţin …

ACCIDENT ÎN MĂRĂCINENI

Accident în Mărăcineni. Șoferul unui autoturism Dacia Logan a pierdut controlul asupra volanului, mașina intrând …

TAXI ACTUAL, ACCIDENT LA MUNTENIA

UPDATE: Taximetristul, Gheorghe B., în vârstă de 66 de ani, din Pitești, nu a acordat …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code


Raportează-ne o ştire