930 x122 grota rece

accident

EXCLUSIV! ATENȚIE, IMAGINI ȘOCANTE! ACCIDENT, ȘOFER ÎNCARCERAT

Atenție, imagini șocante! Accident, șofer încarcerat. Revenim cu imagini în exclusivitate de la accidentul din această dimineață de pe strada Smeurei din Pitești în care au fost implicate două autocare cu angajați de la uzina Automobile Dacia din Mioveni. Imaginile au fost filmate de un martor ocular imediat după impact, în autocarul care a produs accidentul.

Citiți și: Accident cu 2 mașini lângă Pitești. Sunt persoane rănite

Până la venirea echipajului de descarcerare, oamenii i-au acordat primul ajutor șoferului încarcerat. Dintre aceștia, am remarcat un tânăr (băiatul în tricou), care dovedește spirit de inițiativă, curaj și tărie de caracter. Am aflat ulterior că îl cheamă Emanuel-Mihai Croitoru și este din Pitești. Atenție, imaginile au un puternic impact emoțional!

Citiți și: Exclusiv/ Argeș. Accident deosebit de grav, acum! Intervenție de URGENȚĂ!

Șoferul a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență, fiind internat în Secția de Anestezie și Terapie Intensivă (ATI). Amintim că în accident au fost implicate două autocare ale unei firme private (DLS) care transportau către serviciu peste 80 de angajați de la uzina Automobile Dacia din Mioveni și care circulau în aceeași direcție de mers. Un autocar a intrat în spatele celuilalt la coborârea în pantă dinspre cartierul Trivale către Centru.

Detalii despre accident puteți citi AICI și AICI.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90