930×122 CAPRA 5

Arges

EXCLUSIV! ȘCOLILE DIN ARGEȘ AR PUTEA FI ÎNCHISE ȘI JOI ȘI VINERI

Exclusiv! Școlile din Argeș ar putea fi închise și joi, 12 ianuarie, și vineri, 13 ianuarie 2017.

Citiți și: Țineți cont de acest sfaturi! Riscul este unul major

Informația ne-a fost furnizată cu puțin timp în urmă de Dumitru Tudosoiu, inspectorul școlar general al județului Argeș (foto), într-o declarație acordată în exclusivitate pentru ePitești. Decizia finală va fi luată, însă, mâine în Comitetul Județean pentru Situații de Urgență (CJSU).

„Luăm în calcul posibilitatea ca și joi și vineri cursurile în învățământul preuniversitar din Argeș să fie suspendate. Vom decide mâine în ședința CJSU.”, declară Dumitru Tudosoiu pentru ePitești. Vă vom anunța decizia autorităților județene.

Citiți și: Așa ceva este anormal! Fenomene meteo extreme, anunțate ACUM

Astăzi, 10 ianuarie, și mâine, 11 ianuarie 2017, unitățile de învățământ preuniversitar din județul Argeș sunt închise. Măsura a fost luată de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență ca urmare a temperaturilor foarte scăzute. Detalii, AICI. Sunt asigurate, totuși, centre de permanenţă, acolo unde elevii care doresc pot beneficia de asistenţă educativă. Amănunte, AICI.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3