NOR CURIER 930X122

avarie

AVARIE! FĂRĂ GAZE ÎN PITEȘTI

Avarie! Fără gaze în Pitești. Numeroase locuințe din Pitești au rămas astăzi fără gaze naturale după ce o avarie s-a produs la stația de reglare-măsurare din comuna argeșeană Bascov.

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

Dată fiind situația, compania de gaze Distrigaz informează că incidentul nu reprezintă un pericol pentru populație și că echipele sale intervin în momentul de față pentru rezolvarea reclamațiilor. Distrigaz Sud Rețele nu specifică, însă, când va fi rezolvată problema și când va fi reluată furnizarea gazelor.

”În urma unei disfuncţionalităţi apărute în sistemul naţional de transport al gazelor naturale la staţia de reglare-măsurare din localitatea Bascov, s-a produs o supraodorizare accidentală a gazului natural livrat în municipiul Piteşti.

Citiți și: Intervenție surprinzătoare la grădiniță, în Pitești

Menţionăm că supraodorizarea gazului natural se produce în condiţiile depăşirii concentraţiei normale de etil mercaptan, substanţă care se adaugă în gazul natural pentru a-i putea depista prezenţa în încăperi. Prezenţa în concentraţie mai mare a acestei substanţe nu prezintă un pericol pentru siguranţa populaţiei.

În urma situaţiei apărute a fost înregistrat un număr crescut de apeluri în dispeceratul Distrigaz Sud Reţele din partea clienţilor, reclamând miros de gaze naturale. Pentru tratatarea solicitărilor primite din partea clienţilor, echipele Distrigaz Sud Reţele sunt mobilizate şi intervin în teren pentru rezolvarea tuturor reclamaţiilor.” se arată într-un comunicat transmis astăzi de compania Distrigaz Sud Rețele.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

3 comentarii

  • juanitto spune:

    Bună ziua!
    La mai multe blocuri din Pitești este întreruptă furnizarea de gaze de ieri 28.11.2016 ora 10.00. Până la această dată și oră (29.11.2016/16.00), furnizarea gazelor nu au fost reluată. Rușine distrigaz! Rușine engie! Ăștia sunt stat în stat și fac ce vor. Nu mai țin cont de legislație. Chiar dacă ar fi fost restanțieri la plată, întreruperea s-a executat fără notificarea prealabilă iar debranșarea s-a făcut la toți consumatorii! RUȘINE ROMÂNIA! O țară de escroci și tâlhari!

  • inghetatu spune:

    Au intervenit doar in sensul sistarii furnizarii gazelor ,altceva nu au rezolvat . Rusine ANRE ! Rusine Engie ! V-ati modernizat pana ne-ati lasat fara caldura ,mancare si apa calda acum in frig ! Am ajuns bataia de joc a strainilor cu acordul celor care ar trebui sa ne apere dar sunt corupti si vanduti strainilor care fac ce vor la noi in tara ! Huuuuoooo

  • Dan d spune:

    nici azi 30.11. ora 9.40 ,nu sunt gaze nici in Prundu… ieri seara a fost presiune normala la aragaz, azi nu mai e nimic,hmmm vad ca in alte parti e la fel …de 2 zile incoace ,un „Dorel” de la gaze a facut o greseala,a lasat mai multe cartiere fara gaze… pffff Doreleeeeeee

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3