930 x122 grota rece

Arges

ÎNCEPE “ASALTUL” LA PERMISE! CE ANUNȚĂ PREFECTUL

Începe “asaltul” la permise! Ce anunță prefectul. Odată cu eliminarea timbrului de mediu care se achită pentru înmatricularea vehiculelor, conducerea Prefecturii se așteaptă ca de mâine, 1 februarie 2017, să existe un imens aflux de oameni la Serviciul Public de Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Argeș, Serviciu care își are sediul în centrul Piteștiului.

Citiți și: Strat de zăpadă de zeci de centimetri în Argeș

“Estimăm că începând de mâine, 1 februarie, vom avea un aflux de cetățeni la ghișee în vederea înmatriculării definitive a vehiculelor.

Din datele și informațiile pe care le deținem, vor fi în jur de 10.000 de persoane care vor veni să-și înmatriculeze definitiv mașinile. Este vorba de cele aduse din străinătate pentru care s-au emis deja numere provizorii de circulație. La acestea se adaugă alte persoane (peste 5.000) care vor veni să-și înmatriculeze definitiv mașinile înmatriculate în Bulgaria sau cele care au cumpărat mașini în ultimii ani care au rămas înmaticulate pe numele vânzătorului.

Citiți și: Semnal de alarmă în economia argeșeană!

La această problemă se adaugă numărul mare de cetățeni care vin să-și preschimbe permisele de conducere (circa 300 pe zi). Aici avem un număr mare de persoane întrucăt acum 20 de ani, începând cu 1996-1997, fostele carnete de conducere au fost înlocuite cu permisele plastifiate în formatul actual.”, declară prefectul județului Argeș, Cristian Soare.

Prefectul anunță măsuri pentru reducerea aglomerației. “În aceste condiții, am luat mai multe măsuri pentru a evita aglomerarea și cozile la ghișee. Astfel, ghișeul de programare pentru examinare și solicitare de obținere a permisului de conducere a fost mutat în zona sălii de examinare, intrarea făcându-se dinspre clădirea BCR. În această situație am câștigat un ghișeu, care va deservi activitatea de la preschimbare de permise de conducere (în total avem acum 3 ghișee).

De asemenea, astăzi am finalizat montarea unui sistem electronic de atribuire de bonuri de ordine, care va fi funcțional de mâine, așa încât să evităm cozile inutile la ghișee.

În plus, lucrătorii Serviciului vor rămâne și după program, până vor soluționa toate cererile cetățenilor primite în acea zi.

Deși vom avea zilnic între 1.200 și 1.500 de oameni la ghișee, sperăm ca toate aceste măsuri să contribuie la evitarea aglomerației din zona de relații cu publicul a Serviciului și să facem față acestei situații.”, anunță prefectul de Argeș.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90