930×122 CAPRA 5

armand călinescu

MARE NESIMȚIRE PE STRĂZILE ARMAND CĂLINESCU ȘI EGALITĂȚII!

E enervant să constați că proastele obiceiuri persistă în Pitești. Deși ai atras atenția de nenumărate ori, maniera de lucru pe domeniul public rămâne aceeași de zeci și zeci de ani: în dorul lelii.

Citiți și: Închiriezi cu încredere de la Rent a Car Laguna Goo! Disponibilitate non-stop

Pe străzile Armand Călinescu și Egalității, străzi din buricul târgului, una în continuarea celeilalte, asfaltul, din loc în loc, a fost spart, din câte am aflat, pentru lucrări la rețeaua de distribuție a gazelor naturale.

Ca de obicei, în cel mai pur stil românesc, porțiunile afectate nu au fost imediat din nou asfaltate, ci doar acoperite cu pământ și pietriș. Ca de pildă în dreptul colegiilor naționale „I.C. Brătianu” și „Zinca Golescu” sau în intersecția de la Muzeul Județean.

Citiți și: Hoațele care au furat ziua, în amiaza mare, și-au primit pedeapsa

Până la reasfaltarea fâșiilor respective, străzile arată și vor arăta sub orice critică, vorbind de la sine despre nesimțirea cu care se lucrează pe domeniul public al Piteștiului.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90