NOR CURIER 930X122

accidente

PERICOL PE DRUMURILE DIN ARGEȘ! ATENȚIE LA SCUTERE!

În urmă cu câteva săptămâni am atras serios atenția asupra pericolului pe care îl pot reprezenta în traficul rutier conducătorii de scutere. La timpul respectiv am dat și un exemplu în acest sens: http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/priviti-si-va-cruciti-pe-scuter-fara-casca-si-cu-100-de-km-la-ora/.

Citiți și: Pitești: Două accidente în Centru, în același timp

Din păcate, într-o singură zi pe drumurile din Argeș au avut loc recent două accidente de circulație cu scutere. În ambele cazuri scuterele nu sunt înmatriculate sau înregistrate și erau conduse fără permis.

Într-unul dintre cazuri este vorba de un minor în vârstă de 17 ani din comuna Vulturești. Băiatul nu a încetinit la o curbă la stânga, a pierdut controlul direcției și a căzut pe asfalt. Accidentul s-a petrecut pe un drum comunal. Din fericire, minorul s-a ales doar cu răni superficiale și cu o sperietură zdravănă. Cel de al doilea accident a avut loc tot la țară, în comuna Boțești. Un bărbat în vârstă de 27 de ani a pierdut direcția și a căzut cu scuterul în afara părții carosabile. Tânărul, care a fost transportat la spital, era băut.

Citiți și: Schimbare importantă în caz de accident rutier!

Ținând cont și de aceste cazuri, le recomandăm șoferilor să fie ei cu băgare de seamă atunci când au ca „parteneri” de trafic rutier conducători de scutere.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3